Business Hi-Tech

Americanii de la Adobe au continuat recrutările în plină criză pandemică şi au ajuns la peste 700 de angajaţi în centrul din România

Americanii de la Adobe au continuat recrutările în...

Autor: Ioana Nita

18.05.2020, 00:07 3116

Adobe România, cel mai mare centru de dezvoltare-cercetare al gigantului american din Europa, a angajat 25 de persoane în centrul din România în plină criză cauzată de pandemia cu coronavirus, echipa locală depăşind astfel 700 de oameni în prezent.

Toţi angajaţii centrului local al Adobe lucrează de acasă încă de la declanşarea stării de urgenţă în România, iar acest mod de lucru va continua şi pe perioada stării de alertă.

„Continuăm lucrul de acasă, iar momentan biroul rămâne închis, urmând să evaluăm riscurile şi beneficiile revenirii pe măsură ce situaţia locală şi globală se schimbă. Echipa lucrează foarte bine de acasă, asigurăm tot suportul companiei în acest scop, deci nu este necesar să asumăm riscuri ce pot fi eliminate“, a declarat Cris Radu, Site Leader Adobe România şi VP of Engineering Digital Experience.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO