Americanii de la Emerson estimează afaceri de 122 mil. dolari pentru primele nouă luni din 2017

15 nov 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Emerson a recrutat în primele nouă luni din acest an peste 100 de oameni şi mai avea diponibile luna trecută încă aproximativ
200 de joburi

Vânzările sunt în scădere cu 6% ca urmare a tranzacţiilor semnate anul trecut de Emerson.
 
Compania Emerson SRL, parte a concernului american Emer­son cu afaceri globale de peste 15 mld. dolari, estimează pentru primele nouă luni din acest an o cifră de afaceri de 122 mil. dolari (peste 104 mil. euro), în scădere cu aproximativ 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

 
Cuvinte cheie:
emerson
, afaceri
, estimare
, americani
, trecut
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide