• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Business Hi-Tech

Americanii de la IBM au numit-o pe Cerasela Venera Baiculescu Country Leader pentru operaţiunile din România şi Republica Moldova

Americanii de la IBM au numit-o pe Cerasela Venera Baiculescu Country Leader pentru operaţiunile din România şi Republica Moldova

Cerasela Venera Baiculescu este noul Country Leader pentru IBM România şi Republica Moldova

Autor: Adrian Seceleanu

23.11.2022, 12:59 311

Gigantul american IBM, unul dintre marii angajatori de pe piaţa locală de IT, a numit-o pe Cerasela Venera Baiculescu în funcţia de Country Leader pentru IBM România şi Republica Moldova, conform unui anunţ al companiei.

Ea  va fi responsabilă pentru operaţiunile de afaceri globale ale companiei IBM în România şi Moldova, susţinând creşterea business-ului şi asigurând un nivel înalt de satisfacţie al clienţilor.

„Prin valorificarea soluţiilor IBM de inteligenţă artificială şi cloud hibrid, a expertizei în consultanţă şi a partenerilor noştri de ecosistem, putem accelera şi mai mult procesele de transformare digitală ale clienţilor noştri şi putem ajuta la modelarea economiei ţărilor respective”, Baiculescu. „Cerasela este un lider foarte respectat, cu o cunoaştere solidă a pieţei, a serviciilor tehnologice şi cu expertiză în vânzări. Sunt convins că perspectiva şi experienţa ei vor fi un avantaj pentru IBM şi pentru clienţii noştri” a declarat Igor Pravica, General Manager, IBM Eastern Europe Territory.  „Numirea ei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi cel mai înalt nivel de expertiză şi suport clienţilor noştri, dar şi a eforturilor continue de a valorifica fondul vast de talente din România.”

Cerasela Baiculescu îi succede Martei Brańska-Rybicka, care a fost numită într-o altă funcţie în cadrul companiei IBM.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: