Business Hi-Tech

Americanii de la Uber pregătesc lansarea serviciului Uber Eats în România

Americanii de la Uber pregătesc lansarea serviciului...

Autor: Ioana Nita

13.03.2018, 00:05 947

♦ Segmentul de comenzi online de mâncare din România este estimat să ajungă în 2018 la 192 milioane de dolari.

Compania americană Uber, cunoscută pentru serviciul de transport alternativ taxi­ului pentru utilizatorii de smartphone-uri, pregăteşte lansarea unui nou serviciu în România – Uber Eats, dedicat livrării de mâncare. Acesta urmează să fie lansat în următoarele două luni, potrivit reprezentanţilor Uber România, aceştia nespecificând însă data exactă. Serviciul Uber Eats va fi însă gestionat de o divizie separată, compania americană postând încă de acum câteva luni pe pagina sa de LinkedIn anunţurile pentru poziţiile deschise de general manager, operations manager şi account executive pentru Uber Eats România. 

Anunţul lansării aplicaţiei de livrare de mâncare Uber Eats în România a fost făcut însă oficial de Jason Droege, vicepreşedinte al Uber şi head of Uber Everything, în cadrul unui articol publicat ieri în Financial Times. „În 2017, Uber Eats a fost profitabil în 45 dintre cele 200 de oraşe în care este prezent, comparativ cu 2016, când doar 3 dintre cele 50 de oraşe active au fost profitabile.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO