Business Hi-Tech

Americanii de la ViewSonic, furnizor de echipamente şi soluţii de afişare, l-au recrutat pe Valentin Spătaru în funcţia de country sales manager pentru România

Valentin Spătaru

Valentin Spătaru

Autor: Cristina Bellu

11.02.2021, 15:02 280

Compania americană ViewSonic, specializată în furnizarea de echipamente şi soluţii de afişare, l-au numit pe Valentin Spătaru în funcţia de country sales manager pentru România.

ViewSonic este cunoscută în principal pentru echipamente de gaming şi profesionale, pe piaţa din România produsele sale fiind distribuite de ELKO.

Compania a decis să se axeze tot mai mult pe produse dedicate segmentelor de educaţie şi business, atât la nivel global, cât şi local, în condiţiile în care pandemia a creat practic o dependenţă a unităţilor şcolare şi a firmelor de tehnologie.

”Rolul meu acum este de a dezvolta şi mai mult canalele de prezenţă în România pentru a ne poziţiona ca furnizor de soluţii de afişare pentru zona de business şi educaţie, unde ViewSonic a lansat în ultimul an o serie de tehnologii dedicate eficienţei şi nevoilor actuale de învăţare la distanţă sau hibridă care simplifică activitatea şi pe termen lung”, spune Valentin Spătaru.

Anterior, Valentin Spătaru a lucrat în zona de distribuţie IT pe partea de soluţii de afişare, în companii precum Also Group, Asbis sau RHS Company.

 În Statele Unite, considerate una dintre cele mai mari pieţe ale lumii, compania deţine o cotă de 15 procente, în timp ce în Europa de Vest şi de Est a trecut de 5%, cu o intenţie declarată de a ajunge la 10% anul acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO