Business Hi-Tech

Anca Minescu, cofondatoarea platformei online Swaparoo: Prin platforma noastră, încurajăm oamenii să economisească. De acum înainte, oameni se vor gândi foarte mult cum să facă economii

Anca Minescu, cofondatoarea platformei online Swaparoo:...

Autor: Ramona Cornea

24.03.2020, 12:53 279

Anca Minescu, cofondatoarea Swaparoo, o platformă care facilitează schimburi de produse între utilizatori, afirmă că un instrument precum această platformă poate ajuta oamenii să economisească bani, în contextul crizei cauzată de pandemia de coronavirus.

”Prin platforma noastră, încurajăm oamenii să economisească. Toată lumea previzionează o criză economică, iar refolosirea este o idee bună, atâta timp cât produsele sunt de o calitate bună. Oameni se vor gândi foarte mult să facă economii de acum înainte şi se va schimba mentalitatea”, a declarar Anca Minescu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Swaparoo este o platformă online ce facilitează schimbul de produse între utilizatori. Cine urcă produse pe această platformă primeşte un număr de puncte în funcţie de anumite criterii preum gradul de uzură al produsului, preţul iniţial şi altele. Punctele se transformă în o monedă virtuaşă ce se poate folosi doar pentru achiziţii pe platforma Swaparoo. 

”Lucrăm la această platformă de câţiva ani, am câştigat o finanţare prin programul Start-Up Plus în 2018. Ideea afacerii a apărut în 2017, dar începutul business-ului a fost în 2018 – 2019. Până acum au avut loc 20 – 25 schimbări pe platformă. Previziunile originale erau de circa 500 de schimburi pe an, cu o cifră de afaceri de 100.000 de euro. Acum vom vedea ce vor schimba şi pe ce ne putem axa”, a adăugat Anca Minescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO