Business Hi-Tech

ANCOM: Analizăm proiectul de OUG prezentat de Finanţe şi vom transmite propuneri şi observaţii

ANCOM: Analizăm proiectul de OUG prezentat de Finanţe...

Autor: Adrian Seceleanu

19.12.2018, 15:55 262

Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) analizează în prezent proiectul de ordonanţă de urgenţă prezentat marţi seară de Ministerul Finanţelor şi va transmite propuneri şi obervaţii în legătură cu actul normativ au precizat pentru ZF reprezentanţii instituţiei.

„Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) analizează prevederile Ordonanţei de Urgenţă privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene şi, în funcţie de rezultatele acesteia, va transmite propunerile şi observaţiile sale cu privire la aceasta”, au transmis la solicitarea ZF reprezentanţii autorităţii.

Conform mai multor surse din industria de telecom ANCOM nu a fost consultată de Ministerul Finanţelor în procesul de elaborare al proiectului de ordonanţă de urgenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO