Business Hi-Tech

ANCOM confirmă că a primit două oferte pentru mini-licitaţia 5G, fără a prezenta deocamdată numele companiilor. Surse: una dintre companii este Digi RCS&RDS

ANCOM confirmă că a primit două oferte pentru...

Autor: Adrian Seceleanu

18.11.2021, 15:50 174

Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a anunţat că a primit două oferte în cadrul licitaţiei de spectru pe care o organizează, şi care s-au calificat în etapa următoare.

“ANCOM a primit două oferte în cadrul procedurii de selecţie competitivă organizate pentru alocarea celor 195 de MHz disponibili în benzile de 800 MHz, 2600 MHz şi 3400 – 3800 MHz, care au fost calificate şi declarate câştigătoare”, conform ANCOM.

Autoritatea confirmă astfel informaţiile publicate anterior de ZF privind numărul de oferte primite de autoritate. Arbitrul telecom nu a oferit detalii despre numele celor două companii, precizând că acestea vor fi dezvăluite ulterior. “Comisia de licitaţie a analizat şi a admis cele două dosare de candidatură depuse în cadrul procedurii de selecţie competitivă. Cele două oferte au fost declarate câştigătoare, urmând ca în perioada următoare să fie organizată o rundă primară suplimentară pentru alocarea spectrului rămas disponibil în urma ofertelor iniţiale depuse de cei doi ofertanţi”.

ZF a scris anterior că una dintre companiile care a depus ofertă este gigantul Digi RCS&RDS.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO