ANCOM: RCS&RDS şi UPC au luat 85% din clienţii noi pe net fix

19 apr 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Piaţa de servicii de internet fix a câştigat în perioada iunie 2014-iunie 2016 un număr de 461.000 de clienţi noi, dintre care 85% au optat pentru companiile de cablu RCS& RDS şi UPC, arată datele Auto­rităţii Na­ţio­­nale de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) şi informaţiile publicate de operatori.

Al doilea jucător de pe piaţă, grupul Telekom România, a pierdut în schimb în perioada analizată 50.937 de clienţi pe segmentul de internet fix, evoluţie negativă care a continuat şi în ultimele două trimestre ale anului anterior, conform datelor grupului. Fosta companie Rom­te­lecom a revenit, pe fondul acestei scăderi, la numărul de clienţi pe net fix pe care îl înregistra în septembrie 2012.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.04.2017

 
Cuvinte cheie:
ancom
, upc
, rcs&rds
, romania
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide