Andreea Mocanu, Konica Minolta Business Solutions Romania: A început să se ceară din ce în ce mai accelerat zona de optimizare, pentru că toate celelalte nivele în cadrul unei firme sunt acoperite

8 nov 2016 Autor: Ştefan Stan

Pe piaţa din România cred că în zona optimizărilor se vor întâmpla lucruri interesante în perioada următoare. Dacă în urmă câţiva ani ERP era nevoia de bază, apoi CRM, apoi business intelligence, document managementul a fost ”cenuşăreasă” de-a lungul timpului. Acum a început să se ceară din ce în ce mai accelerat zona de optimizare, pentru că toate celelalte nivele în cadrul unei firme sunt acoperite. În anii care vin cred că această parte a optimizării de documente va lua amploare, a declarat Andreea Mocanu IT Services Manager, Konica Minolta Business Solutions Romania, în cadrul ediţiei speciale ZF Live de la Microsoft Summit 2016.

Se cumpără foarte mult servicii şi soluţii care să ducă la optimizarea de management al informaţiei în general. În urmă cu câţiva ani se vindeau echipamente. De când cu evoluţia informaţiei în format digital, am început să vindem şi soluţiile aferente informaţiilor electronice: automatizări, optimizări, fluxul de lucru, monitorizare, autentificare, soluţii care sunt legate de echipamentele multifuncţionale, dar care se duc în zona de document management şi information management în general, a mai spus Andreea Mocanu.

”Nu este doar un singur segment de clienţi care are apetit pentru astfel de soluţii. Sunt clienţi la care am implementat sisteme simple de management de contracte sau de facturi, cu stocarea documentelor în cloud, şi există clienţi mari din banking, pe soluţii de captură de informaţie automată din documentele de hârtie. Există în portofoliul nostru soluţii pentru toate categoriile de clienţi”, a declarat ea. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
management
, solutii
, clienti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide