Business Hi-Tech

Andrei Cruceru, CEO Metaminds, integrator de soluţii de securitate cibernetică: În acest an avem în plan să atragem o finanţare, fie prin listare la Bursă, fie în urma unui proces de achiziţie sau prin atragerea unor fonduri de investiţii

Andrei Cruceru, CEO Metaminds: Avem o campanie de recrutare pentru roluri tehnice şi administrative, care să ne ajute să susţinem proiectele viitoare.

Andrei Cruceru, CEO Metaminds: Avem o campanie de recrutare pentru roluri tehnice şi administrative, care să ne ajute să susţinem proiectele viitoare.

Autor: Alexandra Cepăreanu

16.03.2022, 00:07 555

„În cazul unora dintre producătorii cu care colaborăm ne-am confruntat cu termene de livrare decalate cu până la 200 de zile, fapt care era de neconceput înainte de pandemie şi care acum aproape că a devenit o regulă“.

Metaminds, companie românească specializată în integrarea soluţiilor de securitate cibernetică şi a arhitecturilor complexe din domeniul IT, cu sediul  în Bucureşti şi o echipă de 40 de angajaţi, are în plan să atragă finanţare în 2022, pentru a susţine obiectivele de expansiune la nivel regional.

„O prioritate în acest an o reprezintă atragerea unor surse importante de finanţare, fie printr-o eventuală listare pe Bursă, fie în urma unui proces de achiziţie, fie prin atragerea unor fonduri de investiţii, care îşi propune deschidă etapa unei expansiuni regionale în următorii ani“, a spus pentru ZF Andrei Cruceru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO