Business Hi-Tech

Andrei Sota, fondator al Signal Sigma, platformă de consiliere pentru investiţii în piaţa de capital: Vrem o finanţare de 150.000 euro pentru a îmbunătăţi procesele din aplicaţie şi pentru extinderea pe noi pieţe

Andrei Sota, fondator al Signal Sigma: Estimez că vom avea 300 de utilizatori până la sfârşitul anului şi vom genera vânzări de 180.000 de dolari.

Andrei Sota, fondator al Signal Sigma: Estimez că vom avea 300 de utilizatori până la sfârşitul anului şi vom genera vânzări de 180.000 de dolari.

Autor: Alexandra Cepăreanu

05.07.2022, 12:00 389

„Am în plan să atrag finanţare în special din partea investitorilor străini, dar nu exclud un parteneriat cu un investitor local.“

Signal Sigma, platformă de informare şi consiliere pentru investiţii în piaţa de capital, dezvoltată de antreprenorul român Andrei Sota în urma unei investiţii în valoare de 80.000 de euro, vrea să atragă o finanţare de 150.000 de euro pentru îmbunătăţirea proceselor din platformă şi extinderea pe noi pieţe.

„Vreau să atrag o finanţare de circa 100.000 – 150.000 de euro pentru a îmbunătăţi procesele din aplicaţie, pentru a realiza materiale informative mai calitative şi pentru a acoperi şi alte pieţe financiare. Iar pieţele majore pe care le vizez ulterior sunt Marea Britanie, Canada şi Australia. Am în plan să atrag finanţare în special din partea investitorilor străini, însă nu exclud nici un parteneriat cu un investitor local“, a spus pentru ZF Andrei Sota, fondator al Signal Sigma.

Platforma a fost lansată în aprilie 2022 şi înregistrează în prezent mai mulţi clienţi, majoritatea din SUA, însă doi dintre aceştia sunt din România - Fondul Emergent de Investiţii S.A. şi Tradeville S.A. De asemenea, obiectivul pentru anul în curs este ca platforma să ajungă la 300 de utilizatori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO