Business Hi-Tech

Angajaţii vor putea semna electronic documente prin intermediul chatboţilor creaţi de startup-ul Druid

Angajaţii vor putea semna electronic documente prin...

Autor: Roxana Rosu

01.04.2020, 12:53 154

Start-up-ul românesc de tehnologie Druid, specializat în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi (chatbots ) a încheiat un parteneriat cu compania Namirial prin care angajaţii vor putea semna electronic documente prin intermediul chatboţilor, indiferent dacă lucrează de la sediul companiei sau de acasă.

„Când un document trebuie semnat de mai mulţi oameni care fizic sunt la adrese diferite, printarea pe hârtie, semnarea lui şi trimiterea prin curier pur şi simplu nu mai sunt viabile. Oferim tuturor clienţilor posibilitatea de a semna oricând, oriunde, prin orice dispozitiv conectat la Internet documentele necesare în format electronic, perfect legal” declară Liviu Drăgan, CEO Druid. .

Semnarea electronică a unui document digital se poate face direct prin intermediul chatbotului, la punctul de vânzare, la punctul de acordare service tehnic, angajaţi aflaţi în mişcare, sau angajaţi care lucrează de acasă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO