Business Hi-Tech

Antonio Eram, Netopia: După ce primim licenţa de la BNR, în 3-4 luni, ţintim lansarea unor servicii noi, care să schimbe peisajul în piaţa financiar-bancară

 Antonio Eram, fondator al Netopia.

Antonio Eram, fondator al Netopia.

15.03.2021, 11:40 2855

Până la listarea la Bursă, care ar putea avea loc anul viitor, Netopia nu exclude atragerea unui investitor alături de care să-şi accelereze dezvoltarea.

Procesatorul de plăţi Netopia Ventures, fondat de Antonio Eram, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din industria locală de tehnologie, a aplicat şi estimează că va primi în următoarele 3-4 luni o licenţă din partea Băncii Naţionale a României (BNR), ceea ce îi va permite să lanseze noi produse financiare pe piaţă.

„De la momentul emiterii şi operării sub această licenţă vor exista multe servicii noi pe care le vom pune pe piaţă –  servicii financiare sau de plată, care credem că vor schimba puţin peisajul financiar - bancar din România. Practic, avem nevoie de această licenţă pentru a ne desfăşura în continuare activitatea, dar această licenţă ne dă voie să oferim şi alte servicii, precum iniţieri de plată, deschideri de conturi pentru comercianţi şi persoane fizice”, a spus pentru ZF Antonio Eram, fondator al Netopia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO