Business Hi-Tech

Antreprenorii Sergiu Biriş şi Andrei Dunca lansează o platformă prin care organizatorii de evenimente pot transmite online, pe site-ul propriu, conferinţe, workshopuri, concerte sau cursuri

Antreprenorii Sergiu Biriş şi Andrei Dunca lansează o platformă prin care organizatorii de evenimente pot transmite online, pe site-ul propriu, conferinţe, workshopuri, concerte sau cursuri

Autor: Roxana Rosu

01.09.2020, 10:31 2461

Antreprenorii Sergiu Biriş şi Andrei Dunca lansează proiectul Eventmix.live, platformă prin care organizatorii de evenimente pot organiza online, pe site-ul propriu, conferinţe, workshopuri, webinarii, concerte sau cursuri, în contextul generat de pandemie.

Eventmix.live este al treilea proiect pe care cei doi antreprenori îl lansează împreună. Ei sunt co-fondatorii platformei româneşti de video sharing Trilulilu, achiziţionată de compania Digitap, precum şi a LiveRail, companie de publicitate video online şi unul dintre cele mai de succes startup-uri pornite de fondatori români, fondat în 2007 şi achiziţionat de Facebook în 2014.

Eventmix.live permite organizarea şi transmiterea online a unor evenimente virtuale interactive, pe site-ul propriu.

Platforma funcţionează în prezent în versiune Private Beta, permiţând astfel accesul treptat pentru un număr limitat de organizatori, şi este disponibilă la nivel mondial, evenimentele putând fi transmise live de oriunde din lume, direct de pe site-ul organizatorului. Participanţii pot urmări conţinutul video şi interacţiona cu ceilalţi participanţi atât în varianta desktop, cât şi pe dispozitivele mobile, de oriunde s-ar afla la momentul respectiv.

Eventmix.live permite organizatorilor să creeze foarte uşor un landing page pentru eveniment, să configureze într-un mod intuitiv toate elementele necesare pentru organizarea evenimentului pe site-ul propriu şi să pună în vânzare biletele în doar câteva minute.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO