Business Hi-Tech

Antreprenorul care voia să ofere acelaşi număr de mobil pe două telefoane a vândut compania

Antreprenorul care voia să ofere acelaşi număr de...

Autor: Adrian Seceleanu

04.04.2013, 11:48 2019

Mihai Eftimie, fondatorul companiei Enigma System - un operator virtual de telefonie mobilă (MVNO) care urma să-şi lanseze serviciile în acest an, şi care voia să se diferenţieze pe piaţă oferind servicii noi precum posibilitatea de a avea acelaşi număr de mobil pe două telefoane, a vândut compania, potrivit datelor obţinute de ZF de pe piaţa de telecom, confirmate de antreprenor.

“Am decis să vând firma.  Dar nu pentru bani (căci ce am primit este egal cu zero pe lângă sumele investite oficial şi neoficial, fără să mai pun la socoteala timpul, nervii, etc.), ci cu speranţa că, poate, cineva (…) va reuşi să spargă bariera”, a spus Eftimie pentru ZF, fără a oferi alte detalii despre valoarea tranzacţiei sau identitatea cumpărătorului. Anul trecut, Eftimie declarase că investiţia în lansarea MVNO-ului va fi mai mică de un milion de euro.

Decizia de vânzare pare a fi legată în mod direct de problemele întâmpinate de companie în relaţia cu alţi furnizori de pe piaţă, care au dus la întreruperea de la data de 1 aprilie a posibilităţii clienţilor Enigma de a primi şi iniţia apeluri spre alte reţele naţionale. Compania Enigma System a avut în ultimele luni litigii cu GTS Telecom şi Vodafone România în legătură cu contractele de servicii. Compania nu a oferit date despre numărul de clienţi.

Citiţi continuarea pe ZF Corporate

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO