Business Hi-Tech

Surpriză: Antreprenorul Dan Boabeş a preluat managementul furnizorului de servicii premium de transport alternativ BlackCab. “Printre obiectivele mele se numără (…) şi finanţarea companiei pentru dezvoltare ulterioară”

Dan Boabeş, country manager, BlackCab

Dan Boabeş, country manager, BlackCab

Autor: Adrian Seceleanu

20.06.2022, 16:56 1082

Antreprenorul Dan Boabeş, cunoscut pe piaţa locală pentru implicarea în lansarea mai multor companii - printre care şi furnizorul de servicii de mobilitate CityLink, unde a fost unul dintre fondatori, a preluat managementul furnizorului de servicii premium de transport alternativ BlackCab.

“Printre obiectivele mele se numără creşterea cotei de piaţă, a profitabilităţii, extinderea serviciului în alte oraşe şi finanţarea companiei pentru dezvoltare ulterioară. O provocare este şi variaţia semnificativă a preţului combustibilului de aceea ne pregătim să ajungem la finalul lui 2023 cu o parte semnificativă din flotă complet electrică”, a declarat pentru ZF Dan Boabeş.

El a adăugat că în prezent flota companiei are peste 1.500 de maşini iar obiectivul firmei este să se extindă la top 10 oraşe din România. “În prezent serviciile noastre sunt disponibile în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Constanţa, în aceste patru oraşe având o flotă de peste 1500 de maşini.Ne dorim ca până la finalul anului sa acoperim top 10 oraşe din punct de vedere al populaţiei. În acest an estimăm o cifră de afaceri cu cca 80% mai mare faţă de 2021.”

Dan Boabeş a fost cofondator al CityLink, care le oferă utilizatorilor spre închiriere printr-o aplicaţie mobilă maşini. El şi-a vândut anul trecut toate acţiunile din cadrul proiectului.

El este cofondator şi în 4mind Benefits, un start-up fondat în 2020 care a dezvoltat o soluţie prin care companiile le pot oferi, de la distanţă, angajaţilor acces la servicii complete de prevenţie şi terapie în starea de sănătate mintală şi well-being.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO