Business Hi-Tech

Anul scumpirilor: HBO măreşte cu un euro pe lună preţurile pentru serviciul video online HBO GO

Producătorul Game of Thrones vrea mai mulţi bani de la clienţi

Producătorul Game of Thrones vrea mai mulţi bani de la clienţi

Autor: Adrian Seceleanu

21.10.2019, 15:18 963

Furnizorul american de conţinut video HBO va mări de la data de 21 noiembrie tarifele pentru platforma video online la cerere HBO GO cu un euro pe lună, conform unei notificări transmise clienţilor de companie.

“Dorim să te informăm că preţul abonamentului va fi modificat. Abonamentul tău lunar va creşte de la 2,99 euro/lună la 3,99 euro/lună. Această modificare va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoţională, după încheierea acesteia se va aplica noul preţ”, conform notificării.

Tariful nou reflectă necesitatea de a produce mai mult conţinut, conform sursei citate. „Producţia de seriale şi filme originale HBO, atât în S.U.A., cât şi la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preţ reflectă acest lucru precum şi dorinţa noastră de a aduce abonaţilor noştri din ce în ce mai multe seriale, documentare şi filme noi, cum ar fi "Watchmen", "His Dark Materials/Materiile întunecate", sezonul 3 din "Umbre" şi "Wataha/Haita" şi multe altele.”

Mutarea făcută de HBO vine după ce mai mulţi furnizori de servicii de comunicaţii au mărit tarifele în acest an, acuzând printre altele şi costurile mai mari cu achiziţia de conţinut video.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO