Business Hi-Tech

Aplicaţia de mesagerie pentru instituţii financiare Symphony mizează pe o dublare a numărului de utilizatori

Aplicaţia de mesagerie pentru instituţii financiare...

Autor: Adrian Seceleanu

21.03.2016, 00:00 138

Symphony, o aplicaţie de mesagerie instantanee care este compatibilă cu regulile stricte de securitate şi de acces la informaţii din sistemul financiar, estimează că va ajunge la finele acestui an la un număr de 150.000 de utilizatori, dublu faţă de cel înregistrat în prezent, scrie Reuters.

Compania, care a atras până acum investiţii de 170 mil. dolari de la 18 dintre cele mai mari instituţii financiare din lume, estimează că va avea anul acesta venituri recurente de aproximativ 18 mil. dolari de la cele 60 de companii cu care a semnat contracte.

Aplicaţia permite monitorizarea convorbirilor angajaţilor, blocarea utilizării anumitor expresii sau accesul la anumite informaţii sau transmiterea acestora în exterior. Principalele sisteme rivale de mesagerie, Instant Bloomberg şi Eikon Messenger al Thomson Reuters, au 327.000, respectiv 250.000 de utilizatori. Symphony estimează că va ajunge la 300.000 de utilizatori în 2018. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO