Business Hi-Tech

Aplicaţia săptămânii: Flow

Aplicaţia săptămânii: Flow

Autor: Cătălin Niţu

25.09.2015, 00:00 217

Nume: Flow

Platformă soft: Apple iOS

Preţ: Gratuit

Dezvoltator: Codegent Bangkok

Funcţionalitate: Flow oferă o alternativă la interfaţa clasică Instagram, cât şi funcţionalitate în plus pentru cei dispuşi să plătească. Meniul este structurat în partea de sus a ecranului, evitând astfel apăsările accidentale ale butoanelor, iar experienţa de vizualizare poate fi personalizată, putând afişa conţinutul pe una, două, trei sau patru coloane. Există o funcţie pentru salvarea anumitor conturi sau hashtaguri în meniul Bookmarks pentru acces rapid, cât şi acces la o funcţie de căutare. Cei interesaţi de conţinut nou au un meniu „discover”, care furnizează imagini aleatorii. 

Desigur, experienţa completă Flow este disponibilă în schimbul a 4 euro şi oferă acces la posibilitatea de a schimba tema de culoare, capabilitatea de a salva imagini şi clipuri pe telefon, cât şi de a folosi mai multe conturi simultan. Versiunea de iPhone a aplicaţiei nu este însă foarte stabilă în acest moment, aceasta închizându-se fără avertisment de câteva ori pe perioada testării.

Mai multe detalii pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO