Business Hi-Tech

Aplicaţia săptămânii: Tubecast Pro

Aplicaţia săptămânii: Tubecast Pro

Autor: Dorian Prodan

25.10.2014, 17:55 201

În ciuda fricţiunilor din trecut, relaţia dintre Google şi Apple merge mai departe, iar prima companie lansează sau actualizează cu regularitate aplicaţiile software pentru platforma software iOS a celei din urmă. La polul opus se situează relaţia cu Microsoft, Google refuzând în continuare să lanseze vreo aplicaţie pe platforma Windows Phone, iar această situaţie îi forţează pe utilizatori să caute produse alternative pentru serviciile populare precum YouTube.

Windows Phone Store găzduieşte multe aplicaţii care oferă acces la serviciul de găzduire video YouTube, însă puţine dintre acestea reuşesc să ofere şi o calitate suficient de bună pentru a merita atenţie. MetroTube este probabil cel mai celebru produs de acest gen pentru Windows Phone, însă Tubecast Pro se dovedeşte a fi un rival interesant care plusează şi cu opţiuni de streaming către o multitudine de echipamente media.

Mai multe detalii pe go4IT.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO