Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: 8fit - Workout & Meal Plans

Aplicaţia zilei: 8fit - Workout & Meal Plans

Autor: Ioana Nita

06.01.2017, 00:00 260

Nume: 8fit - Workout & Meal Plans

Platformă soft: Google Android, Apple

Preţ: gratis

Dezvoltator: 8fit

Funcţionalitate: aplicaţia le pune la dispoziţie utilizatorilor un pachet complet de antrenamente şi diete personalizate pentru a putea slăbi sau pentru a se menţine în formă cu un stil de viaţă sănătos. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a se antrena oriunde, exerciţiile fizice şi antrenamentele fiind personalizate – pentru a le putea fi recomandate antrenamentele potrivite, utilizatorii trebuie să dea întâi testul 8fit pentru stabilirea nivelului condiţiei fizice. De asemenea, pentru personalizarea dietei, utilizatorii trebuie să îşi stabilească în prealabil obiectivele (slăbire, menţinerea greutăţii sau întărirea masei musculare) şi să introducă o serie de date personale precum vârstă, sex, înălţime, greutatea actuală, nivelul de grăsime din corp, nivelul de activitate fizică zilnică şi preferinţele alimentare.

Pe măsură ce utilizatorii fac progrese, dieta se schimbă, aplicaţia oferind şi reţete culinare, precum şi posibilitatea de a adăuga ingredientele necesare preparării în lista de cumpărături.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO