Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: AVANTAJ2go

Aplicaţia zilei: AVANTAJ2go

Autor: Ioana Nita

02.07.2020, 00:00 170
Nume: AVANTAJ2go

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Credit Europe Bank (România) S.A.

Funcţionalitate: aplicaţia le oferă utilizatorilor - po­sesori de carduri de credit de la Credit Europe Bank (CardAvantaj, Optimo Card sau CEB Diamond), posibilitatea de a accesa datele lor financiare direct de pe smartphone. Astfel, aceştia pot verifica soldul disponibil, istoricul tranzacţiilor, bonusul acumulat, dar şi valoarea şi scadenţa ratei lunare. 

De asemenea, prin intermediul aplicaţiei orice utilizator poate vedea cele mai recente campanii şi promoţii de la magazinele partenere CardAvantaj -  unul dintre cele mai populare carduri de credit pentru cumpărături în rate fără dobândă. În plus, utilizatorii pot identifica uşor şi ATM-urile Credit Europe Bank unde se pot face retrageri/depuneri sau plăţi şi au acces la lista completă de parteneri CardAvantaj, cu facilitarea identificării pe hartă prin coordonatele GPS şi prezentarea numărului de rate precum şi a promoţiilor active la fiecare partener. Aplicaţia permite totodată controlul opţiunii de plată online cu cardul şi posibilitatea de a aplica pentru un CardAvantaj. Accesul în aplicaţie se face în deplină siguranţă prin intermediul unui cod ales de utilizator sau cu ajutorul datelor biometrice, dacă telefonul include un scanner pentru amprente şi funcţia de recunoaştere facială.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO