Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: BBM

Aplicaţia zilei: BBM

Autor: Ioana Nita

02.02.2014, 19:08 827

Nume: BBM - mesagerie

Platformă soft: Apple iOS, Google Android

Preţ: gratis

Dezvoltator: BlackBerry

Funcţionalitate: aplicaţia lansată de BlackBerry le oferă şi utilizatorilor de gadgeturi cu sistemele de operare Apple şi Google acces la soluţia de mesagerie online a BlackBerry, disponibilă anterior exclusiv pentru clienţii care aveau un telefon al companiei canadiene. Aplicaţia le permite utilizatorilor să vadă când mesajul a fost livrat şi dacă acesta a fost citit.

Utilizatorii pot alege care dintre persoanele din agendă pot iniţia conversaţii prin intermediul aplicaţiei. Spre deosebire de alte aplicaţii, precum WhatsApp, BBM nu asociază utilizatorul cu numărul de telefon mobil, oferind astfel un grad sporit de confidenţialitate. În cazul WhatsApp spre exemplu, imediat ce un utilizator instalează aplicaţia, toate celelalte persoane ale căror numere de mobil sunt stocate în agendă pot vedea automat că acesta a instalat aplicaţia, şi pot iniţia imediat o conversaţie.

Vezi mai multe detalii pe www.mobilio.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO