Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: BodBot Personal Trainer: Workout & Fitness Coach

Aplicaţia zilei: BodBot Personal Trainer: Workout &...

Autor: Ioana Nita

08.11.2018, 00:00 87

Nume: BodBot Personal Trainer: Workout & Fitness Coach

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: BodBot

Funcţionalitate: aplicaţia le pune la dispoziţie utilizatorilor un trainer digital care personalizează antrenamentele în funcţie de obiectivele acestora – pierderea în greutate, întărirea masei musculare sau menţinerea în formă, de abilităţile fizice, de resursele pe care le au la dispoziţie (dacă sunt acasă sau la sală), precum şi de dificultatea dorită pentru exerciţiile fizice.

Astfel, fiecare antrenament cuprinde exerciţii personalizate, iar planul de antrenament se adaptează pe măsură ce utilizatorii realizează sesiunile programate sau nu. Totodată, exerciţiile sunt adaptate condiţiei fizice a utilizatorilor şI limitărilor fizice pe care aceştia le au– flexibilitate redusă, dureri în anumite zone ale corpului, tensiuni musculare şamd., dar şi în concordanţă cu programul de lucru şi dorinţele lor – cum ar fi spre exemplu dezvoltarea unei anumite grupe musculare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO