Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: eTarife

Aplicaţia zilei: eTarife

Autor: Adrian Seceleanu

06.10.2020, 00:00 175

Nume: eTarife

Platformă soft: Apple iOS, Google Play

Preţ: gratis

Dezvoltator: CNAIR

Funcţionalitate: aplicaţia le permite utilizatorilor să verifice valabilitatea rovinietei şi să achite online cu un card bancar rovinieta şi tariful de trecere pentru podul de la Feteşti. De asemena, aplicaţia mai permite: verificarea achitării taxei şi a numărului de treceri efectuate prin secţiunea staţiei de taxare de la Feteşti pe benzile marcate e-tarif; gestionarea unei flote de vehicule şi achitarea / verificarea rovinietei şi peajului pentru vehiculele introduse în flotă; crearea unei flote proprii de vehicule sau accesarea flotei definite în portalul www.erovinieta.ro; consultarea listei de tarife pentru rovinietă şi peaj pentru toate categoriile de vehicule. 

Pentru verificarea şi achitarea rovinietei utilizatorii trebuie să cunoască numărul de înmatriculare al vehiculului şi seria de şasiu (numărul de identificare). Pentru a folosi aplicaţia utilizatorii trebuie să-şi creeze un cont.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO