Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Eurowings - cheap flights

Aplicaţia zilei: Eurowings - cheap flights

Autor: Ioana Nita

08.06.2017, 00:00 135

Nume: Eurowings - cheap flights

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: Gratis

Dezvoltator: Eurowings GmbH

Funcţionalitate: aplicaţia le permite utilizatorilor să rezerve şi să cumpere online bilete de avion pentru zborurile operate de compania aeriană Eurowings direct de pe smartphone. De asemenea, aceştia pot cumpăra şi servicii extra, cum ar fi bagaje în plus sau un meniu pentru zborul ales. Plata se realizează foarte uşor, dat fiind că aplicaţia dis­pune de funcţia de citire a cardului bancar prin intermediul camerei foto a smartphone-ului (cele care sunt echipate cu procesoare ARM). Utilizatorii pot face de asemenea şi check-in-ul direct din aplicaţie - rezervarea locului în avion şi primirea biletului în format electronic. 

În plus, aplicaţia notifică în timp real utilizatorii cu privire la statusul zborului şi la modificările apărute şi dispune de asemenea de o secţiune dedicată pentru acumularea de mile zburate prin programul de fidelizare al companiei Eurowings.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO