Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Google Meet

Aplicaţia zilei: Google Meet

Autor: Ioana Nita

07.09.2020, 00:00 472

Nume: Google Meet

Platformă soft: GoogleAndroid, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Google LLC

Funcţionalitate: aplicaţia le oferă utilizatorilor posibilitatea de a organiza videoconferinţe HD pentru grupuri cu până la 250 de persoane astfel încât să poată colabora eficient de la distanţă atât cu colegii de serviciu, cât şi cu parteneri externi. Google Meet criptează datele astfel încât videoconferinţele să fie securizate şi actualizează constant măsurile de securitate. Utilizatorii pot intra în videoconferinţă de pe orice dispozitiv - fie că este laptop, tabletă sau smartphone, accesând linkul de invitaţie primit. 

Aceştia au de asemenea posibilitatea de a distribui conţinutul ecranului lor şi către ceilalţi participanţi ai videoconferinţei pentru a putea prezenta documente, slide-uri sau alte tipuri de fişiere. Totodată, utilizatorii pot înregistra videoconferinţele, fişierele salvându-se direct în serviciul de cloud Google Drive. În plus, aceştia au şi opţiunea de a vedea scris ceea ce se vorbeşte prin funcţia speech-to-text. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO