Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Pocket

Aplicaţia zilei: Pocket

Autor: Ioana Nita

06.10.2013, 20:31 940

Nume: Pocket

Platformă soft: Google Android, Apple iOS, Kindle Fire, Kobo eReader, desktop (Mac sau Windows)

Preţ: gratuit

Dezvoltator: Nate Weiner

Funcţionalitate: Aplicaţia le permite utilizatorilor să salveze articole, clipuri video şi orice alt conţinut online pentru a le putea accesa mai târziu offline (fără conexiune la internet). Orice conţinut care este salvat în Pocket de pe un browser web se sincronizează şi este vizibil de pe orice dispozitiv al unui utilizator, precum smartphone, tabletă sau computer.

Spre exemplu, un utilizator poate salva un articol de pe un portal de ştiri pe care îl poate citi mai târziu de pe un dispozitiv mobil în timpul unui zbor cu avionul sau în orice altă locaţie unde nu are acces la internet. Browserele web compatibile cu Pocket sunt Google Chrome, Safari, Firefox şi Opera. Aplicaţia, care anterior s-a numit Read It Later, are în prezent peste 10 milioane de utilizatori înregistraţi şi este intregrată în aproximativ 500 de alte aplicaţii precum Twitter, Flipboard sau Zite.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO