Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Universal - Meditation

Aplicaţia zilei: Universal - Meditation

Autor: Ioana Nita

07.06.2016, 00:00 140

Nume: Universal - Meditatio

Platformă soft: Apple iOS, Google Play

Preţ: gratuit

Dezvoltator: Saagara

Funcţionalitate: aplicaţia le pune la dispoziţie utilizatorilor programe de meditaţie individuale sau de grup prin intermediul cărora se pot relaxa şi îşi pot îmbunătăţi starea de spirit şi capacitatea de concentrare. Pentru a putea folosi aplicaţia, utilizatorii trebuie să îşi creeze în prealabil un cont pe site-ul ww.usefulhealthtools.com. Apoi, aceştia pot practica yoga nidra (formă de meditaţie) cu ajutorul programelor individuale de meditaţie pentru începători – de 7 sau 12 minute – pentru care sunt ghidaţi vocal. 

De asemenea, aceştia pot practica meditaţia de tip “mantra” (repetarea unui cuvânt sau a unui sunet pentru îmbunătăţirea capacităţii de concentrare), având posibilitatea de a alege între “mantre” pentru începători, intermediari sau avansaţi. Aplicaţia permite şi accesul la o platformă globală de meditaţie unde pot participa la diferite sesiuni de “yoga nidra” împreună cu alţi utilizatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO