Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: YOXO

Aplicaţia zilei: YOXO

Autor: Ioana Nita

05.07.2021, 00:00 128

Nume: YOXO

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Orange România

Funcţionalitate: aplicaţia le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi administra abonamentul de mobil YOXO de la Orange, disponibil doar online, direct de pe smartphone, punându-le la dispoziţie o serie de funcţionalităţi. Orange a lansat în primăvara anului trecut abonamentul 100% digital YOXO, care le permite utilizatorilor să îşi configureze după cum vor abonamentul lună de lună, aceştia putând chiar renunţa oricând la abonament fără nicio obligaţie. În decurs de mai bine de un an, Orange a adăugat treptat noi funcţionalităţi în cadrul aplicaţiei precum portarea din alte reţele. 

„Clienţii Orange PrePay sau cei cu abonamente Orange în afara perioadei contractuale pot trece la YOXO urmând câţiva paşi simpli direct din aplicaţie. În cazul clienţilor din alte reţele, aceştia pot opta fie pentru un număr nou fie îşi pot păstra numărul actual prin portare întâi la o cartelă Orange PrePay şi apoi la YOXO. Începând cu mai 2021, clientii din alte retele nu mai sunt nevoiti să solicite un număr nou, ci îşi pot porta numărul, 100% digital, direct din aplicaţie”, conform reprezentanţilor Orange România.

De asemenea, utilizatorii YOXO au la dispoziţie şi o opţiune pentru numere cu tarif special (pentru donaţii, plata parcări sau taxa de pod), funcţionalitate dezvoltată în urma feedback-ului primit de la clienţi. Totodată, aplicaţia dispune şi pentru opţiunea dedicată apelurilor şi SMS-urilor internaţionale, precum şi de opţiunile de apel conferinţă şi redirecţionare apel.

„Toate opţiunile pe care le dezvoltăm sunt testate cu clienţii, atât cei din comunitatea Orange, cât şi din alte site-uri dedicate pasionaţilor de tehnologie. De asemenea, îmbunătăţirile aduse site-ului, (reshape informaţie, structură meniu, etc) au fost testate în prealabil cu clienţii YOXO.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO