Business Hi-Tech

Aplicaţiile care consumă foarte mult bateria telefoanelor mobile

Aplicaţiile care consumă foarte mult bateria...
20.08.2017, 08:33 1416

Facebook, WhatsApp, Snapchat sau Netflix se numără printre aplicaţiile care consumă cel mai mult bateriile telefoanelor inteligente ce rulează pe Android, potrivit unui raport citat de cotidianul The Independent.

Cu toate că nu este surprinzător, printre aplicaţiile despre care se spune că reduc cel mai mult durata de funcţionare a unei baterii se numără Facebook, Google Maps, Whats App sau Netflix. Raportul a fost realizat de Avast şi analizează impactul aplicaţiilor asupra duratei bateriilor şi asupra performanţelor generale a telefoanelor ce folosesc sistemul de operare Android, scrie Mediafax.

Potrivit raportului, este recomandată ştergerea aplicaţiilor inutile pentru a îmbunătăţi performanţele bateriei telefonului. Spre exemplu, puteţi şterge aplicaţia Facebook din telefon, pe care îl puteţi accesa din browser.

 

Unele aplicaţii nu pot fi şterse. În acest caz, Avast recomandă limitarea numărului de notificări şi reducerea caracteristicilor de fundal, a intervalelor de actualizare şi a utilizării datelor despre locaţie.

Citiţi continuarea pe descopera.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO