Business Hi-Tech

Apple nu se grăbeşte: asistentul virtual HomePod care preia comenzi vocale prin Siri şi controlează electrocasnicele din casă va fi lansat abia la anul

Apple nu se grăbeşte: asistentul virtual HomePod care...

Autor: Ioana Nita

20.11.2017, 00:00 135

Gigantul american Apple va lansa boxa/asistentul virtual HomePod abia la începutul lui 2018, ratând astfel perioada de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă, scrie Bloomberg.

„Abia aşteptăm ca utilizatorii să folosească HomePod, boxa wireless revoluţionară pentru gospodării, dar avem nevoie de încă puţin timp până va fi gata pentru clienţii noştri”, a declarat Trudy Muller, purtător de cuvânt al Apple.

„Vom începe livrările în SUA, Marea Britanie şi Australia la începutul lui 2018.” Dispozitivul HomePod, care redă muzică din Apple Music, preia comenzi vocale prin intermediul asistentului virtual Siri şi controlează electrocasnicele smart din casă, a fost iniţial anunţat în luna iunie în cadrul conferinţei anuale a gigantului american pentru dezvoltatori. 

Atunci, reprezentanţii Apple au spus că se va lansa în luna decembrie, însă acu maceştia au amânat lasarea pentru începutul anului viitor. Aceasta este a doua oară în ultimii doi ani când Apple amână lansarea unui produs. Anul trecut compania a amânat lansarea cârtilor AirPod din octombrie în decembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO