Business Hi-Tech

Apple Pay ar putea veni odată cu iOS 8.1

Apple Pay ar putea veni odată cu iOS 8.1
02.10.2014, 16:03 193

 iOS 8 a venit odată cu noile modele de iPhone, însă una dintre cele mai interesante funcţii noi, Apple Pay, nu a fost prezentă în versiunea iniţială. Întrucât micile update-uri 8.0.1 şi 8.0.2 s-au axat strict pe repararea unor probleme de utilizare ale sistemului de operare, era logic să presupunem că astfel de funcţii avansate vor veni într-o actualizare mai consistentă. Ei bine, mai mulţi utilizatori ai proaspăt confirmatei versiuni beta 8.1 de iOS au confirmat că acesta include Apple Pay într-o formă sau alta.

Fiind vorba doar o versiune de test disponibilă pentru dezvoltatorii de aplicaţii, aceasta nu este prezentă în forma sa finală. Chiar şi într-un stadiu timpuriu, Siri pare să cunoască comenzi referitoare la Apple Pay. Deşi Passbook încă nu a primit posibilitatea de a stoca detalii despre carduri de credit, poţi să îi ceri asistentei digitale Siri să caute astfel de informaţii.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO