Business Hi-Tech

Archbee, un start-up tech creat de un asbolvent de Automatică din Craiova, ia o finanţare de 1 mil. dolari şi intră în acceleratorul american Ycombinator

Dragoş Bulugean, fondator şi CEO al Archbee: Au fost 12 luni incredibile, dar suntem pregătiţi să realizăm mult mai mult în anul următor.

Dragoş Bulugean, fondator şi CEO al Archbee: Au fost 12 luni incredibile, dar suntem pregătiţi să realizăm mult mai mult în anul următor.

Autor: Adrian Seceleanu

20.07.2021, 11:30 1134

Archbee, un start-up fondat de Dragoş Bulugean - un absolvent de Automatică din Craiova, care a creat o platformă prin intermediul căreia dezvoltatorii de software sunt conectaţi cu echipele de produs, nonteh­nice, a luat o investiţie de un milion de dolari, condusă de fondul de risc Inovo Venture Partners şi a fost acceptat de asemenea şi în acceleratorul american YCombinator.

„Întreprinderile se grăbesc să creeze produse, să le lanseze mai repede şi să fie primele pe piaţă. O parte importantă a creării produselor este catalogul sau indexul său - în esenţă ghidul «cum să». Aceasta este sarcina, adesea neglijată, pe care Archbee o face mai uşor de creat. Nu este doar un manual de produs, ci o bază centrală de cunoştinţe şi adevărata faţă a cunoştinţelor care are un impact asupra valorilor comerciale - contribuind la îmbunătăţirea timpului de integrare pentru clienţi, reducând numărul de bilete de asistenţă şi, important, făcând produsele înţelese de utilizatori. Ne concentrăm pe a ajuta orice companie care construieşte software să creeze spaţii de colaborare accesibile tuturor şi uşor de utilizat“, a declarat Dragoş Bulugean, fondator şi CEO al Archbee.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO