Business Hi-Tech

Archbee, un start-up tech creat de un asbolvent de Automatică din Craiova, ia o finanţare de 1 mil. dolari şi intră în acceleratorul american Ycombinator

Archbee, un start-up tech creat de un asbolvent de Automatică din Craiova, ia o finanţare de 1 mil. dolari şi intră în acceleratorul american Ycombinator

Dragoş Bulugean, fondator şi CEO al Archbee: Au fost 12 luni incredibile, dar suntem pregătiţi să realizăm mult mai mult în anul următor.

Autor: Adrian Seceleanu

20.07.2021, 11:30 1056

Archbee, un start-up fondat de Dragoş Bulugean - un absolvent de Automatică din Craiova, care a creat o platformă prin intermediul căreia dezvoltatorii de software sunt conectaţi cu echipele de produs, nonteh­nice, a luat o investiţie de un milion de dolari, condusă de fondul de risc Inovo Venture Partners şi a fost acceptat de asemenea şi în acceleratorul american YCombinator.

„Întreprinderile se grăbesc să creeze produse, să le lanseze mai repede şi să fie primele pe piaţă. O parte importantă a creării produselor este catalogul sau indexul său - în esenţă ghidul «cum să». Aceasta este sarcina, adesea neglijată, pe care Archbee o face mai uşor de creat. Nu este doar un manual de produs, ci o bază centrală de cunoştinţe şi adevărata faţă a cunoştinţelor care are un impact asupra valorilor comerciale - contribuind la îmbunătăţirea timpului de integrare pentru clienţi, reducând numărul de bilete de asistenţă şi, important, făcând produsele înţelese de utilizatori. Ne concentrăm pe a ajuta orice companie care construieşte software să creeze spaţii de colaborare accesibile tuturor şi uşor de utilizat“, a declarat Dragoş Bulugean, fondator şi CEO al Archbee.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO