Business Hi-Tech

Arggo Consulting & Software Development a avut afaceri de 12 mil. lei în 2018, plus 8%

Arggo Consulting & Software Development a avut afaceri de...

Autor: Ioana Nita

24.10.2019, 00:00 302

Compania locală Arggo Consulting & Software Development, specializată în implementarea soluţiilor software pentru gestiunea resurselor unei organizaţii (ERP), a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 12 milioane lei (2,6 milioane euro), în creştere cu 8% faţă de 2017, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

Veniturile înregistrate anul trecut sunt însă sub ţinta de afaceri pe care compania a vizat-o iniţial: 30% plus, până la 3 milioane euro. În ceea ce priveşte profitul net, acesta a stagnat la nivelul de aproape 400.000 euro, în timp ce marja de profit s-a situat la 3%. Arggo Consulting & Software Development se axează cu precădere pe implementarea soluţiei ERP (Enterprise Resource Planning) dezvoltate de gigantul Microsoft Dynamics NAV, iar de anul trecut a intrat şi pe piaţa soluţiilor software dedicate caselor de marcat cu jurnal electronic.

Printre clienţii Arggo Consulting se numără giganţi din diferite industrii, cum ar fi Nepi, Immofinanz Group, Veolia, Blue Air, Titan Machinery, Lukoil, Sheraton Bucharest Hotel, Ramada Bucharest Parc, Pizza Hut, Paul şi Hard Rock Cafe. Întreg portofoliul de clienţi numără peste 120 de companii. Arggo Consulting & Software Development a fost înfiinţată în 2014 de către Radu Dimofte, care deţine 90% din acţiuni, împreună cu Adrian Teodorescu (8%) şi Cristina Monica Dogaru Ghisoiu (2%). 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO