Arggo Consulting vrea să ajungă la afaceri de 3 mil. euro în 2018, plus 30%: majoritatea veniturilor vin din implementarea soluţiilor ERP

19 sep 2018 Autor: Ioana Nita

Compania are în prezent circa 120 de clienţi noi, dintre care peste 10 au fost câştigaţi în 2018.

Compania locală Arggo Consulting & Software Development, specializată în implementarea soluţiilor software pentru gestiunea resurselor unei organizaţii (ERP), mizează anul acesta pe o creştere de 30% a cifrei de afaceri, businessul urmând să ajungă astfel la 3 milioane de euro. În prima jumătate a acestui an, afacerile Arggo au înregistrat deja un avans de 27% faţă de aceeaşi perioadă din 2017, compania intr.ând totodată şi pe piaţa soluţiilor software dedicate caselor de marcat cu jurnal electronic.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2018

 
Cuvinte cheie:
solutii
, implementare
, afaceri
, majoritate
, venituri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide