Business Hi-Tech

AROBS Transilvania intră şi pe piaţa de soft de resurse umane. Compania antreprenorului clujean Voicu Oprean a preluat aplicaţiile de HR şi divizia de soft a UCMS Group România, parte a grupului TMF din Olanda

AROBS Transilvania intră şi pe piaţa de soft de...

Autor: Adrian Seceleanu

11.04.2019, 00:07 500

AROBS Transilvania, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de soluţii de IT, cu afaceri estimate la 30 mil. euro în 2018, a intrat şi pe piaţa platformelor software de resurse umane odată cu achiziţia departamentului specializat şi a aplicaţiilor din portofoliul UCMS Group România, parte a grupului TMF, cu sediul în Olanda.

„Vom prelua divizia de software şi cele două soluţii din domeniul HR - True HR şi dpPayroll şi doar o parte din personal, câteva zeci de persoane. Vrem să lansăm noi generaţii ale produselor software şi să le dezvoltăm baza de clienţi, să o extindem“, a declarat pentru ZF Voicu Oprean, fondatorul şi directorul general al AROBS Software. 

Oprean nu a oferit detalii despre valoarea tranzacţiei, menţionând că aceste date sunt confidenţiale. Totuşi, el a precizat că achiziţia se încadrează în bugetul anual de achiziţii de 3 mil. euro pe care îl are AROBS. „Finanţarea achiziţiei va fi făcută din surse proprii“, a spus fondatorul AROBS.

În cadrul tranzacţiei, RTPR Allen & Overy a asistat juridic compania AROBS Transilvania Software, iar DLA Piper România compania TMF Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO