Business Hi-Tech

AROBS Transilvania Software, compania de IT fondată de Voicu Oprean, preia pachetul majoritar la firma SoftManager Ploieşti

AROBS Transilvania Software, compania de IT fondată de...

Autor: Roxana Rosu

11.12.2019, 16:21 844

AROBS Transilvania Software, unul dintre cei mai mari jucă­tori de pe piaţa locală de soluţii de IT, cu sediul central în Cluj-Napoca, a devenit acţionar majoritar al firmei SoftManager Ploieşti, preluând platforma de soluţii de management SoftManager CRM+ de la Arroganet Solutions SRL.

Această tranzacţie este a 5-a achiziţie a Arobs din ultimii doi ani, dupaă firmele CoSo BVBA si BVB din Olanda şi Belgia, SAS Grup România, Skyshield Ungaria şi UCMS Grup România.

Softmanager CRM+ este un produs software de tip enterprise solutions, cu peste 300 de clienţi  în România. Produsul oferă, dincolo de un sistem CRM obişnuit, componente dezvoltate pentru activităţi de Producţie, Service, Financiar, Marketing, Project Management, Analiză. Costul pentru un cont de user este de aproximativ 2 lei pe zi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO