Business Hi-Tech

Arsis, cel mai mare retailer de telefoane mobile controlat de un român, a avut afaceri de 139 mil. lei în 2022, plus 2%

Radu Mirea

Radu Mirea

Autor: Adrian Seceleanu

30.05.2023, 17:52 88

Arsis Trading, cel mai mare retailer GSM controlat de un antreprenor local, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 139,1 mil. lei, mai mare cu 2% faţă de anul anterior, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Compania a avut un profit net de 2,55 mil. lei, mai mare cu 29,6% faţă de anul precedent. Numărul mediu de angajaţi raportat de companie a fost de 614, mai mic cu 34 de persoane faţă de anul anterior.

Arsis Trading, care este deţinut integral de antreprenorul Radu Mirea, este unul dintre cei mai vechi jucători de pe piaţa de retail GSM, care a intrat în business în 1998 ca partener al Connex (actualul Vodafone), cu care are o relaţie exclusivă şi în prezent. Arsis obţine venituri de la Vodafone sub forma unor comisioane pentru vânzarea serviciilor furnizate de operator şi din comercializarea de telefoane, tablete şi accesorii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO