Business Hi-Tech

ASBIS se alătură lanţului de distribuitori al monitoarelor Philips în România

ASBIS se alătură lanţului de distribuitori al monitoarelor Philips în România

Autor: Claudiu Ilioiu

07.03.2012, 14:44 245

ABSIS România, parte a grupului Absis Enterprises, unul dintre cei mai importanţi distribuitori IT&C la nivel internaţional, va distribui pe piaţa locală monitoarele Philips, alături de Skin Media şi Asesoft Distribution, potrivit unui comunicat al companiei.

"Parteneriatul cu ASBIS va aduce monitoarelor Philips un plus de vizibilitate şi prezenţă la raft, asigurând o mai mare penetrare a pieţei şi susţinând totodată promisiunea MMD de a oferi clienţilor români în timpul cel mai scurt ultimele produse şi tehnologii lansate pe piaţă" a precizat Cristian Bucur, directori de vânzări pe România în cadrul MMD.

Potrivit oficialului companiei, mărirea reţelei de distribuţie va contribui şi la creşterea cotei de piaţă în 2012.

"Parteneriatul cu Philips a venit oarecum natural pentru ASBIS România, în condiţiile în care portofoliul de produse distribuite este într-un permanent proces de consolidare, tocmai din dorinţa de a pune la dispoziţia partenerilor noştri o gamă cât mai variată şi mai utilă de produse, precum şi din necesitatea de a deschide noi oportunităţi de afaceri şi profit", a afirmat Monica Aluaş, Director General ASBIS România.

ASBIS distribuie din 2009 AOC , celălalt brand de monitoare produs de TPV, compania care deţine MMD şi produce monitoarele Philips.

Potrivit datelor din comunicat, prin intermediul ASBIS, AOC a vândut 40% din totalul de monitoare ale brandului distribuite în România în 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO