Business Hi-Tech

Ascendia a semnat cu Ministerul Educaţiei un contract pentru livrarea unor manuale şcolare tipărite însoţite de varianta digitală. Pe Bursă acţiunile companiei au crescut cu 9%

Ascendia a semnat cu Ministerul Educaţiei un contract...

Autor: Robert Manea

12.07.2021, 18:38 472

Ascendia, o companie care furnizează cursuri de educaţie a anunţat luni că a finalizat cu Ministerul Educaţiei contractul pentru achiziţia unor manuale şcolare tipărite care vor fi însoţie de varianta digitală care este dezvoltată folosind produsul companiei LIVRESQ.

Acordurile Cadru sunt semnate pentru patru ani şcolari, urmând ca prin contactele anuale subsecvente să fie stabilit numărul de manuale livrat pentru fiecare materie implicit valoarea contractată.

Contractul a fost semnat de Ministerul Educaţiei, prin Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie cu Asocierea Trencadis Corp S.R.L – Ascendia S.A.

Luni, pe bursă acţiunile au crescut cu 9% ajungând la 9,45 lei/acţiune. La această valoare capitalizarea companiei este de 13,6 milioane lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO