Business Hi-Tech

Asesoft a avut contracte cu instituţii de stat precum Finanţele, STS sau APAI, în valoare de 60 mil. euro în ultimii trei ani.

25.10.2010, 12:40 138

Asesoft Internaţional a derulat singură sau în colaborare cu altă companie a grupului, Teamnet, contracte cu diverse instituţii de stat în ultimii trei ani.

Astfel, din 2007 şi pâbnă în prezent compania a încheiat contracte cu diverse instituţii de stat (Ministerul Finanţelor, RADET, STS, APIA, Garda de Mediu, Registrul Auto Român, diverse consilii judeţene, Casa de Aigurări de Sănătate) de circa 76 de milioane de lei şi 9,7 milioane de euro, adică în total aproape 60 de milioane de euro. Cel mai mare contract a fost semnat în februarie 2010, ca urmare a unei licitaţii deschise, cu ministerul Finanţelor, pentru implementarea unui soft. Valoarea contractului este de 7,8 milioane de euro.

Compania a livrat STS echipamente de comunicaţii de date, servere şi sisteme de stocare în valoare de 9,9 milioane de lei, conform unui contract din septembrie 2009, precum şi o aplicaţie pentru întocmirea, centralizarea şi urmărirea bugetului de cheltuieli al STS, în valoare de 1,5 milioane de lei, conform unui contract semnat în iulie 2008.

Compania a încheiat şapte contracte de furnizare de echipamente IT, consultanţă şi analizăpentru ministerul Finanţelor, conform portalului www.e-licitaţie.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO