Business Hi-Tech

Atac Romtelecom pe segmentul business cu servicii cloud şi tablete, PC-uri şi servere cu plata în rate

Atac Romtelecom pe segmentul business cu servicii cloud şi tablete, PC-uri şi servere cu plata în rate

Printre computerele care pot fi achiziţionate în rate se numără şi sistemele Apple iMac

Autor: Adrian Seceleanu

08.11.2012, 17:10 3407

Romtelecom Business Solutions, divizia de soluţii pentru mediul de business a operatorului, a lansat o campanie prin care le oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona, împreună servicii de comunicaţii, echipamente cu plata în rate.

Companiile au posibilitatea de a folosi echipamente de comunicaţii (de la laptop-uri la tablete, de la servere până la centrale telefonice, etc.) din prima zi a contractului şi a le plăti în rate, sau să aleagă o ofertă bazată pe tehnologia cloud, potrivit oficialilor companiei.

"Înţelegem dificultăţile acestui mediu economic plin de provocări şi vrem să susţinem companiile să-i facă faţă mai uşor. Ne dorim ca Romtelecom să fie considerat de clienţii noştri un partener şi acest lucru se traduce prin faptul că orice companie, cu nevoi de comunicare simple sau complexe, în funcţie de mărimea acesteia, poate beneficia de servicii şi echipamente de la Romtelecom fără a face investiţii iniţiale. Concret, clientul semnează contractul, plăteşte lunar şi noi, la Romtelecom, ne vom ocupa de restul," a declarat Stefanos Theocharopoulos, Directorul General al Romtelecom.

"Clienţii nu sunt nevoiţi să investească pentru a-şi dota birourile cu echipamentele de comunicaţii necesare şi să le asigurăm claritate şi predictabilitate asupra costurilor operaţionale. (…) Mesajul nostru pentru mediul privat este că înţelegem problemele şi dificultăţile cu care se confruntă şi vrem să contribuim la susţinerea companiilor în demersul de a-şi îmbunătăţi activitatea", a declaratDania Selaru, Director Coordonator Vânzări pentru clienţii business, Romtelecom.

Romtelecom Business Solutions este şi un furnizor de servicii administrate (managed services) pe piaţa din România, linie de business prin care compania gestionează câteva zeci de mii de echipamente. "Administrăm astăzi peste 22.000 de echipamente în întreaga ţară şi ne extindem permanent în noi zone ale pieţei, cum ar fi întreţinerea punctelor de vânzări (Point of sale - POS). Soluţiile de cloud computing reprezintă o zonă a serviciilor administrate (managed services) pe care Romtelecom o consideră a fi una dintre cele mai promiţătoare soluţii de viitor, şi ne concentrăm pe această direcţie în mai multe feluri: intern, transferăm în zona virtuală aplicaţiile IT şi cele de suport al operaţiunilor, pentru a le oferi angajaţilor nostri un mediu mai sigur în care să administreze datele clienţilor şi, de asemenea, pentru a diminua costurile. Pe piaţă, oferim deja soluţii personalizate pentru companii mari şi medii, susţinute prin centrele de date din Bucureşti şi Braşov şi de o echipă de ingineri certificaţi", a spus Timos Tsokanis, Director Executiv Tehnologia Informaţiei, Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO