Business Hi-Tech

Aurachain, platforma de dezvoltare software low-code, va colabora cu BaXian Group, specialist în securitate IT, pentru a furniza soluţii de automatizare low-code jucătorilor din regiunea DACH

Adela Wiener, CEO al Aurachain

Adela Wiener, CEO al Aurachain

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.03.2022, 15:38 179

Aurachain, platformă low-code ce permite dezvoltarea de soluţiil digitale pentru automatizarea proceselor de business, a încheiat un parteneriat cu BaXian Group, specialist în securitate IT, analiza datelor şi managementul riscurilor, pentru a furniza soluţii de automatizare low-code cu un grad ridicat de securitate organizaţiilor şi întreprinderilor din regiunea DACH (Germania, Austria şi Elveţia), potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii celor două companii.

„BaXian Group este un partener important pentru noi în regiunea DACH. Împreună vom permite organizaţiilor şi întreprinderilor din regiune să livreze rapid aplicaţii şi fluxuri de lucru critice cu instrumente puternice de securitate şi guvernare pentru a proteja businessurile”, a spus Adela Wiener, CEO al Aurachain.

În urma contextului pandemic, numărul de atacuri cibernetice a crescut, la fel şi nevoia de protecţie, au mai stransmis reprezentanţii Aurachain. „Prin acest parteneriat ne vom asigura împreună că noile aplicaţii şi soluţii de business pot fi livrate fără a expune businessurile la riscuri. Organizaţiile din regiune vor putea introduce rapid noi aplicaţii de îmbunătăţire a proceselor şi fluxurilor de lucru într-o manieră sigură.”

Aurachain a dezvoltat o platformă low-code ce permite dezvoltarea de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum şi a aplicaţiilor tip smart contract, bazându-se pe tehnologia blockchain, cu scopul de a oferi clienţilor soluţii în procesul de transformare digitală, în diferite industrii precum servicii financiare, retail şi utilităţi.

De asemenea, colaborarea cu BaXian Group va stimula adoptarea platformei şi soluţiilor low-code ale Aurachain în regiunea DACH şi a fost formată ca parte a strategiei companiei de a construi o reţea de parteneri selectaţi de proiectare şi implementare în întreaga lume, au mai spus reprezentanţii Aurachain.

„Parteneriatul va permite clienţilor să utilizeze o tehnologie care accelerează semnificativ proiectele de automatizare a proceselor şi construirea de aplicaţii mai complexe, fără sacrificii în ceea ce priveşte securitatea sau guvernanţa”, a spus Dirk Fisseler, CEO al BaXian Group.

BaXian Group ajută clienţii să gestioneze şi să îmbunătăţească operaţiunile, prin supravegherea proiectelor cheie şi prin implementarea soluţiilor IT dedicate eficientizării proceselor şi fluxurilor de lucru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO