Business Hi-Tech

Autoritatea Electorală Permanentă cumpără servicii IT de 3,7 mil. euro

Autor: Ştefan Vrabie

10.04.2011, 23:35 56

Autoritatea Electorală Permanentă va organiza în această lună olicitaţie pentru a cumpăra servicii IT, valoarea contractuluiajungând la 15,2 miloane de lei (3,7 mil. euro), potrivit unuianunţ de participare publicat pe e-licitaţie.ro. Instituţia vaachiziţiona servicii de programare software şi servicii deasistenţă IT, pentru implementarea unui sistem informatic la nivelcentral, respectiv sediul Autorităţii Electorale Permanente cuinterfaţă web de vizualizare a unor rapoarte specifice şiextinderea sistemului informatic al registrului electoral la nivelnaţional pe bază de contracte subsecvente. Contractul este valabil31 de luni de la data atribuirii şi va fi finanţat din fondurialocate de la bugetul de stat.

Autoritatea Electorală Permanentă este o instituţieadministrativă autonomă cu personalitate juridică şi cu competenţăgenerală ce asigură, la nivel naţional, aplicarea în intervaluldintre două perioade electorale, a dispoziţiilor legale privindorganizarea şi desfăşurarea alegerilor. În timpul perioadelorelectorale, Autoritatea Electorală Permanentă îşi desfăşoarăactivitatea pe lângă Biroul Electoral Central şi birourileelectorale de circumscripţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO