Business Hi-Tech

Avenir Telecom: 25% din afacerile din 2018 vor veni din vânzările produselor Energizer

Costin Soare, director general Avenir Telecom în România: „Brandul Energizer este estimat să genereze 25% din cifra de afaceri a Avenir Telecom în România în 2018”

Costin Soare, director general Avenir Telecom în România: „Brandul Energizer este estimat să genereze 25% din cifra de afaceri a Avenir Telecom în România în 2018”

Autor: Ioana Nita

25.04.2018, 00:04 312
♦ În 2016, cifra de afaceri a Avenir Telecom s-a situat la 56 mil. lei (peste 12 mil. euro), iar profitul net, la aproximativ 50.000 de lei.

Avenir Telecom, subsi­dia­ra locală a grupului francez cu acelaşi nume - unul dintre cei mai mari distribuitori de tele­foane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din Europa inclusiv România – estimează că 25% din cifra de afaceri pe care o va înregistra anul acesta va fi generată de vânzările produselor sub brandul Energizer – telefoane mobile şi accesorii, prin intermediul tututor canalelor de distribuţie din retail. Brandul Energizer aparţine grupului francez Avenir Telecom SA, alături de BeeWi, Oxo şi Yezz.

„Brandul Energizer este estimat să genereze 25% din cifra de afaceri a Avenir Telecom în România anul acesta, prin intemediul tuturor canalelor de distribuţie în retail. În ceea ce priveşte strict telefoanele mobile Energizer, acestea vor avea o pondere de 15% în total vânzări Avenir”, a declarat Costin Soare, directorul general al Avenir Telecom în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO