Business Hi-Tech

Avenir Telecom prezintă 26 de noi telefoane mobile Energizer la MWC, inclusiv un smartphone pliabil

Avenir Telecom prezintă 26 de noi telefoane mobile...

Autor: Adrian Seceleanu

06.02.2019, 11:53 125

Grupul francez Avenir Telecom, prezent şi pe piaţa de distribuţie şi de retail de telecom din România, va dezvălui o nouă gamă de telefoane mobile Energizer la ediţia de anul acesta a conferinţei Mobile World Congress din Barcelona.

„Noua gamă va cuprinde 26 de modele de telefoane, atât smartphone, cât şi feature phone. Printre noile versiuni se numără un smartphone pliabil, o nouă linie de telefoane high-end, şi un dispozitiv echipat cu o baterie de 18.000 mAh. Cele 26 de dispozitive noi Energizer vor afişa o serie de caracteristici precum camerele pop-up, până la funcţionalitatea de scanare profesională inclusă în telefoanele de tip rugged, un smartphone pliabil şi un smartphone cu o baterie de 18.000 mAh”, conform companiei.

Compania va lansa o a patra linie de produse: gama ULTIMATE, care cuprinde şase noi smartphone-uri cu care compania atacă zona premium.

„Prin oferirea unor telefoane de înaltă performanţă şi calitate, la preţuri accesibile, răspundem cererii în creştere pentru smartphone-urile entry-level şi mid-range. În special, această poziţionare pe piaţă ne permite să ne concentrăm asupra regiunilor lumii care se confruntă cu o creştere rapidă, în care cererea pentru aceste produse este ridicată şi care reprezintă o direcţie strategică pentru dezvoltarea noastră”, a declarat Jean-Daniel Beurnier, CEO al Avenir Telecom. „Anunţarea unei a patra linii de smartphone-uri, elegante, inovatoare şi la preţuri rezonabile, extinde catalogul de produse pe care le putem oferim partenerilor noştri. Astfel, aceştia vor putea să satisfacă mai uşor cerinţele consumatorilor la nivelul regiunilor în care activează”.

Avenir Telecom, care distribuie produse Energizer în peste 55 de ţări din întreaga lume - şi care deţine licenţa exclusivă pentru telefoanele mobile Energizer - va participa la ediţia de anul acesta a Mobile World Congress, cu intenţia de a-şi extinde reţeaua de distribuţie la nivel mondial şi de a le da posibilitatea potenţialilor clienţi să  vadă şi să testeze produsele, înainte ca acestea să fie lansate oficial pe piaţă.

Cu o experienţă de 29 de ani în industria de telefoane mobile şi cu peste 20 de milioane de telefoane şi accesorii vândute la nivel mondial, Avenir Telecom, produce şi distribuie telefoane mobile, sub licenţa Energizer, din anul 2017. În România, compania Avenir Telecom este prezentă de 21 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO