Business Hi-Tech

Avertizari de la Ibis cand lucrurile nu merg bine

12.12.2002, 00:00 15

Compania elvetiana Ibis Group a lansat in Romania cel mai cunoscut produs software al sau, JetRem, o solutie IT destinata optimizarii activitatii companiilor. "Desi costul sau este de 30.000 de dolari, in Romania vom vinde JetRem la jumatate de pret", a declarat pentru Ziarul Financiar presedintele Ibis Group, Yvan Leyten. "Speram ca in anul urmator sa atragem intre 400 si 500 de clienti", a mai adaugat el.
JetRem, software dedicat intreprinderilor medii si mari, supravegheaza intreaga activitate a unei firme, putand avertiza atat conducerea, cat si clientii firmei, in cazul in care apar intarzieri sau probleme in desfasurarea activitatii. JetRem nu necesita licente pentru fiecare utilizator, putand fi instalat in toata reteaua firmei cu o singura licenta, a explicat Constantin Dragomirescu, country manager pentru Romania al Ibis Group. Programul necesita insa conectare la internet, sau la un serviciu de telefonie mobila, pentru a putea mentine legatura intre toti utilizatorii. El poate fi instalat atat in sediile firmei, cat si la furnizori, transportatori si clienti, pentru a monitoriza intreaga activitate.
Programat in intregime in Java, JetRem poate trimite un mesaj pe email, prin SMS sau pager in cazul aparitiei unor intarzieri in livrarea de subansamble, produse finite, materii primet etc, sau pentru a confirma incheierea unei tranzactii. Este usor de configurat si poate fi lasat sa functioneze non-stop. Pana acum, softul realizat de Ibis Group este folosit cu succes in domeniul transporturilor de marfuri si calatori, in domeniul bancar si chiar in telecomunicatii. El poate fi adaptat la orice activitate si este disponibil pentru orice platforma (Microsoft, MacOs, linux sau unix).
Format in 1995, Ibis Group reuneste specialisti IT din Elvetia, Olanda si Hong Kong, care produc solutii software pentru e-commerce si afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO