Business Hi-Tech

Avocaţii de la RTPR Allen & Overy au asistat acţionarii Intelligent IT, firmă care operează brandul SmartBill, în vânzarea a 50% din acţiuni către gigantul norvegian Visma

Evelin Grigore, Associate, Alina Stăvaru, Partner şi Andrei Mihul, Senior Associate în cadrul RTPR Allen & Overy

Evelin Grigore, Associate, Alina Stăvaru, Partner şi Andrei Mihul, Senior Associate în cadrul RTPR Allen & Overy

Autor: Cristina Bellu

17.12.2019, 12:00 217

Casa de avocatură RTPR Allen & Overy a acordat asistenţă acţionarilor Intelligent IT, compania din Sibiu cunoscută pentru softul de facturare SmartBill, în legătură cu vânzarea unui pachet de 50% din acţiunile firmei către gigantul norvegian de software Visma.

Echipa care a acordat consultanţă pentru acest proiect a fost formată din Alina Stăvaru, Partner şi Evelin Grigore, Associate, împreună cu Andrei Mihul, Senior Associate, pentru aspecte de concurenţă.

„Suntem onoraţi că am fost parte din aceasă poveste de succes. Cu atât mai mult cu cât în urmă cu trei ani am fost alături de fondul Catalyst România (unul dintre acţionari – n. red.) în tranzacţia prin care au investit în SmartBill. Este o mare bucurie pentru noi să vedem succesul unui business românesc care a crescut alături de investitorii potriviţi, iar acum deschide un nou drum alături de un nume impresionant din tehnologie”, spune Alina Stăvaru, Partner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO